Apelare rapidă +40 750 757 607

Termeni și Condiții

Magazinul online www.drinksdelivery.eu, este proprietatea RALEX TRADE COM SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 16405604, cu nr. J40/7436/10.05.2004.

Folosirea prezentului magazin implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos definite. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. DrinksDelivery își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”.

DrinksDelivery garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.drinksdelivery.eu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei RALEX TRADE COM SRL, fără acordul prealabil în scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.drinksdelivery.eu este limitat, neexclusiv și revocabil, fiind acordat doar atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru DrinksDelivery sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin e-mail a acordului companiei.

1. Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Navigarea pe site-ul www.drinksdelivery.eu urmată de o comandă echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor de mai jos de către orice client. DrinksDelivery își asumă dreptul de a schimba şi a actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut publicat pe site-ul www.drinksdelivery.eu – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, programe şi alte date este integral proprietatea RALEX TRADE COM SRL şi a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996), respectiv de legile în vigoare privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul RALEX TRADE COM SRL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legii. Site-ul www.drinksdelivery.eu şi logo-ul DrinksDelivery sunt proprietatea RALEX TRADE COM SRL SRL. Elementele de identitate DrinksDelivery (logo, culori, slogan) pot fi folosite numai cu acordul RALEX TRADE COM SRL.

Orice încălcare a dreptului de autor sesizată pe site poate fi raportată la adresa de email: [email protected]

Produsele şi serviciile oferite pe site-ul www.drinksdelivery.eu

Produsele comercializate prin intermediul RALEX TRADE COM SRL SRL sunt noi, originale, fiind livrate în ambalajul original al producătorului (sticla și cutie-dacă este cazul) și fiind însoţite la livrarea către clientul final de factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare. DrinksDelivery îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului.

RALEX TRADE COM SRL SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.drinksdelivery.eu, acestea fiind puse la dispoziţia RALEX TRADE COM SRL SRL de către furnizori. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferii de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Informaţiile incluse pe www.drinksdelivery.eu au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă la adresa de e-mail [email protected], pentru a putea fi luate măsurile necesare. De. asemenea părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secţiunile blog literar, comunitate culturală şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitatea solidară a companiei.

Limita de acces la site

DrinksDelivery garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul www.drinksdelivery.eu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei RALEX TRADE COM SRL SRL, fără acordul prealabil în scris al acesteia.

2. Informații privitoare la procesul de comandă disponibil pe www.drinksdelivery.eu

Pentru a plasa o comandă, clientul trebuie să furnizeze date legate de adresa de livrare, telefon, adresa de e-mail. Prin finalizarea comenzii clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (comanda poate fi întârziată, transmisă greşit etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant DrinksDelivery să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. E-mail-ul de confirmare a comenzii este unul doar de confirmare a solicitării de comandă din partea dvs. Procesul de cumpărare nu este încheiat până când nu vom primi acordul de finalizare, în urma căruia vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, vă rugăm să luați legătura pe emailurile [email protected].

In termen de 24 de ore (în zilele lucrătoare) vom reveni cu un răspuns solicitării dumneavoastră.

3. Prețuri – Facturare – Plăți

Toate preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.drinksdelivery.eu sunt exprimate în Ron şi conţin T.V.A. (19 %), însă nu includ cheltuielile de livrare. Preţurile produselor pot fi actualizate zilnic, în funcţie de cursul BNR şi de ofertele în permanenţă schimbare ale furnizorilor. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de reprezentanţii DrinksDelivery în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Plata produselor comandate pe www.drinksdelivery.eu se poate face online cu card bancar (MobilPay) sau ramburs. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plăţii trebuind să fie trimisă către RALEX TRADE COM SRL SRL la adresa de e-mail [email protected]. În cazul plăţii în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul RALEX TRADE COM SRL SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea. DrinksDelivery îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde în ţară (România), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de 24 – 48 de ore (în zilele lucrătoare).

Menționăm că toate produsele vor fi preluate de către firma de curierat în ziua în care este plasată comanda, în cazul în care aceasta se întâmplă înainte de ora 13, sau cel mult a doua zi, în cazul în care comanda e plasată după ora 13 (valabil pentru zilele lucratoare).

Eventualele intarzieri la primirea coletului (dupa predarea acestuia de catre noi) se datoreaza exclusiv firmei de curierat si ne cerem scuze in cazul in care apar astfel de situatii (pe care nu le putem controla in mod direct).

COSTURILE de LIVRARE sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile cu livrare în București.

În cazul în care agentul companiei de curierat nu vă găseşte la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteţi fi contactat(ă) coletul se va întoarce în centrul de livrare al firmei de curierat unde va fi păstrat pentru aproximativ 5 zile calendaristice.

Pentru verificarea statusului livrarii pe baza numarului de AWB, mergeții pe site-ul curierului.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

5. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.drinksdelivery.eu şi care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator la adresa [email protected]

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului www.drinksdelivery.eu, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

La prima coamanda data se va percepe un leu pe sticla si 10 lei pe naveta sub forma de garantie, ambalajul se va folosi la schimb pentru urmatoarele comenzi. Se accepta doar sticlele si navetele achizitionate de la DrinksDelivery. Iar daca doriti returnarea lor se va face in locatia de la Vatra Luminoasa, Nr. 48-50. Va multumim!
Bine ai venit la DrinksDelivery
Pentru a putea continua navigarea pe acest site este te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani. Iar pe lângă asta trebuie să îți spunem că folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru. Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim aici.
Confirm
Refuz
Livrăm doar in București și Ilfov!